Ida Marie Munthe

Hvem er jeg?

 • Publisert: 30.08.2017, 12:02
 • Kategori: Blogg
 • Heisann hoppsann:-)

  De som kjenner meg fra før kommer nok vel bare til å le av meg nå som jeg har bestemt meg for å starte med ny blogg. Igjen. Jeg må vel bare innse det at jeg aldri må slutte. Jeg elsker å blogge, så skjønner ikke hvorfor jeg sletter hver gang jeg er lei. Tror jeg har lært nå at om jeg blir lei denne gang skal bare bloggen få stå stille, for jeg vet at jeg kommer tilbake en eller annen gang uansett. Grunnen til at jeg sluttet forrige gang nå var fordi jeg manglet inspirasjon, men jeg tenker at det er ikke så rart. Jeg fikk blodpropp og har vert sykemeldt i 76 dager nå. Det er liksom begrenset å finne ut hva jeg skal blogge om da.

   

  Men for dere som ikke kjenner meg så har jeg tidligere blogget under navnet immunthe. Mitt navn er Ida Marie, jeg nærmer meg halveis til 50 i alder og bor på en plass som heter Karmøy som ligger i Rogaland. Jeg er alenemamma til en jente som nærmer seg 3 år, og stortrives veldig i mammarollen. Jeg har min første dag om friskmeldt idag og det føles helt sinnsykt digg! Tenkte å skrive et innlegg om det etterpå. Jeg starter i jobb den 18 september og gleder meg helt sykt til det. Det skal bli sinnsykt digg med rutiner igjen. Det er lenge siden jeg har hatt det så det tenker jeg at ikke kan bli annet enn sykt bra.

   

  Fritiden min gjør jeg egentlig veldig lite. Jeg hater når folk spør meg om det spørsmålet på tinder.. liksom: Hva gjør du i fritiden? .. neeehh jeg er jo med venner da (som er naboen haha) og bruker en god del tid på datteren min. Når det er leggetid for datteren min er det strekk ut på sofaen for å gro alle seriene som finnes på netflix. Jeg er så lite kreativ i å finne på ting, spesielt om jeg må gjøre det hjemme når lille sover. Faren til jenta mi har henne annen hver helg og da er jeg nesten ikke hjemme i leiligheten engang. Er en stund siden han har hatt henne pga bryllup og bryllupsreise, men ikke denne helgen men helgen etter skal hun til han, og da skal jeg på husmorsferie til bestevenninden min som har flyttet til Bergen. Det skal bli så kos. Chill og kos da! Jeg som alltid sitter hjemme har nok sykt godt av å komme meg til en annen by en helg. Rett og slett :-) Jeg liker å fortelle at jeg elsker å trene, men sannheten er at jeg egentlig alltid ender opp som støttemedlem haha! Sykt kjipt. Jeg kommer liksom alltid inn i en periode der det eneste som svirrer i hodet mitt er trening, og så bare BAM da var jeg 5 kg mindre, da trenger jeg ikke trene mere, og så bare BAM 10 kg tyngre igjen! haha,men.. dere skjønner? dere vet jo hvor godt det er med mat og godteri eller? hehe..

   

  So yes, this is real this is me! Håper dere syns det er gøy jeg er tilbake da. Det er såå mange som kommenterer når jeg treffer de på butikken "ååå du MÅ starte å blogge igjen blabla", det syns jo jeg er kjempe morsomt. So here I am, once again! haha! 

   

  Håper dere alle sammen får en fin dag. Her skal jeg funna unna litt klesvask før jeg skal hente TO stykk små i barnehagen idag. Skal nemlig hente naboen sin gutt, altså min lille prins også idag <3

 • Publisert: 30.08.2017, 12:02
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits