Ida Marie Munthe

Vil ha, vil ha, vil ha

 • Publisert: 31.08.2017, 10:23
 • Kategori: Blogg
 • Det er så sykt dette samfunnet vi lever i egentlig. Føler på en måte at det er en mal om hvordan det skal se ut i husene våres. Hvordan vi skal stelle barnerommene i rosa og hvit eller blått og hvitt. Alt etter hvilket kjønn barnet er. Men det vi ikke tenker på er jo at om barna selv kunne fått valgt så hadde vi sett alle og en hver farge der inne med klovner, dinosaurer, dukker osv både til jenter og gutter. Det er ikke noe som heter jente og gutte leker, ungene de kan leke med hva de vil. Jeg selv har jo blitt bitt av interiør bassillen med å ha Isa Mathea sitt soverom hvitt og rosa... og det kun fordi JEG syns det er så fint. Men alle lekene hennes får hun velge selv, hun har alt fra biler til barbiedukker liksom. Stuen min føler jeg meg ikke fornøyd med, fordi når jeg scroller ned over instagram og ser hvor fint alle andre har det blir jeg sånn her "åå vil ha, vil ha, den vil jeg ha, den skal jeg ha". Men man kan jo ikke kjøpe alt man vil ha heller da..

   

  Det som jeg har lagt merke til er at om jeg kjøper meg noe er jeg DRIT fornøyd i 6 mnd, så vil jeg ha noe nytt. Jeg vet jo at jeg egentlig har det veldig fint hjemme hos meg, og er stort sett fornøyd, men aldri 100%. I helgen får jeg meg en ny sofa, og det gleder jeg meg sykt til. Lurer på hvor lang tid det tar før jeg ser på ny sofa igjen, men selvfølgelig ikke har råd til å kjøpe det. Må liksom bare sikle da. Jeg er den personen som blir sur fordi jeg ser et bilde av en stue som er så SYKT perfekt, og så bare finner jeg ut at ALT er av merke.. Sofa til 60 000 liksom! hahaha! Men .. hvorforrr.. jeg ville jo ha den sofaen!? jaja.. får scrolle meg ned videre da og se om jeg finner noe annet jeg kan fikse opp med i stuen min tenker jeg alltid da.

   

  Nå en periode skal jeg ta meg selv i nakken i og ikke si hele tiden ÅÅÅ DEN VIL JEG HA! Og heller sette pris på tingene jeg har! Lurt ida, lurt!  hehe...

   

  Jeg tipper 90 % av dere som leser er like meg som VIL HA. Enten det er klær, hobbygreier, sminke, elektronisk, interiør osv.  Am I right? Yes I am! hehe..

   

   

  Sjekk dette da. Isa Mathea sitt soverom. ALT er rosa. i den enden dere ikke ser har hun en rosa dukkevogn og et rosa lekekjøkken liksom. MEN oppi boksene sine har hun leker i alle slags farger. Den er jo ingen tvil om at JEG syns soverommet hennes er sykt lekkert da, men det hadde garantert ikke sett slik ut om hun fikk velge helt selv :-)  Husker når jeg var liten å fikk velge selv hadde jeg en sofa med rosa strekk laken over og limegrønn pynt og puter! haha syns det var SÅ stas og vennindene mine var bare så sjalu på meg! Det kan jeg forstå, for det var sykt fresht.. hehe :-)

 • Publisert: 31.08.2017, 10:23
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Én kommentar

  Så fint innlegg du har skrevet :-) Ønsker deg en fortsatt fin dag <3

  Ida Marie

  31.08.2017 kl.12:23

  Tiril Sørensen - Trening, Kosthold & Oppskrifter: Tusen takk og ha ei superbra dag du og<3

  Skriv en ny kommentar

  hits