Ida Marie Munthe

Mine tattoveringer

 • Publisert: 01.09.2017, 21:27
 • Kategori: Blogg
 • Dette er den første tattoveringen jeg tok. Jeg og Jenny gikk hjem til en privatperson da vi var 18 år gamle. Husker jeg var SÅ redd, men det var heldigvis ikke vondt i det hele tatt. Nå kommer jeg aldri på at jeg i det hele tatt har den engang.

  Så er det denne som jeg bare ELSKER. Si hva dere vil men denne syns jeg er rålekker og jeg bærer den stolt på kroppen min.

  Så er det denne på magen som jeg skulle ønske jeg ikke hadde. Var i tyrkia med bestevenninden min når den ble tatt spontant. Jeg ville ha 3 store stjerner men de snakket meg bort fra det, og jeg angrer den dag i dag. En vakker dag skal den enten bort eller covres. Jeg føler den er så.... tyrkia? om jeg kan si det da...

  Så er det min siste. Eller.. jeg har også en på håndleddet med navnet mitt.. bare sånn tilfelle jeg får alzheimers?! hehehe.. Så har jeg tattoverte syltynne øyenbryn. Thank you god at den ikke viser når jeg har fått hår over og tegner med dipbrow.

  Men ja, over til den siste her. Isa på fingeren min. Denne har jeg tatt i voksen alder og den har faktisk en fin betydning for meg. Jeg valgte å sette navnet til Isa som er min datter på fingeren hvor gifteringen skal på. Så om jeg noen gang finner drømmemannen og han bestemmer seg for å sette ring på fingeren min , da skal han vite at på den fingeren står også Isa, som betyr at binder du deg til meg, binder du deg også til å være stor del av hennes liv. Skjønt eller hva? Så denne tattoveringen elsker jeg av hele mitt hjerte <3

 • Publisert: 01.09.2017, 21:27
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Charlotte

  02.09.2017 kl.21:36

  kjempefine tatoveringer du har :)

  Ida Marie

  02.09.2017 kl.21:49

  Charlotte: Tusen takk :-)

  Skriv en ny kommentar

  hits