Ida Marie Munthe

Hun har kun 1 mamma

 • Publisert: 04.09.2017, 12:38
 • Kategori: Blogg
 • Datteren min er nå 2,5 år gammel og nærmer seg 3. Tiden går så ufattelig kjapt at jeg skulle ønske at det fantes en pauseknapp, selvom jeg elsker hver eneste alder og hver en fase har en skjerm. Jeg elsker å se den lille jenta mi vokse opp og håper jeg er en god mamma for henne som gir henne alt hun fortjener av læring og kjærlighet.

   

  Over til innlegget. I begynnelsen av livet til jenta mi var ikke pappaen inni bildet i det hele tatt. Det var bare krangel, gråting og alt var helt fælt. Men det skal sies at han nå har henne og elsker henne av hele sitt hjerte. Han har også giftet seg og det er her overskriften kommer inn. Jeg husker når jeg plutselig skulle dele mammarollen, for hun skulle jo reise over til pappaen og der var det en annen dame som liksom skulle ha så mye å gjøre i livet hennes. Jeg var bitter, sur og var ikke klar for det i det hele tatt. Vi ble enige om å ta det rolig frem over så jeg kunne bli klar for det. Men alikevel var jeg sjalu og bitter over at Isa var sammen med en annen som liksom skal være en bonusmamma. Jeg kjente jeg ville ha minimalt å gjøre med denne damen. Men tiden gikk og jeg lærte meg å forstå at det er ikke så vert alikevel. Isa Mathea vil alltid kun ha en mamma og det er meg, men hun er så heldig at hun også har fått en fantastisk bonusmamma i livet sitt. En til "mamma" som bryr seg om henne like mye som det jeg gjør, og enda flere mennesker i livet hennes som elsker henne og vil henne kun godt. Det tok meg veldig lang tid å bli vandt til det, men plutselig en dag forsto jeg det. Det er ikke hun som er problemet, det er jeg. Det var jeg som hadde vansker med å plutselig måtte dele.

   

  Jeg har lært at det er ikke lett å være en mamma som plutselig skal dele på mammarollen etter å ha vert alene om alt i 2 år. Men jeg har også lært at det er heller ikke lett å være den bonusmammaen som står vedsiden og prøver sitt beste for å bli likt. 

   

  Jeg er så glad for at ting har blitt bra mellom meg, barnefar og bonusmammaen. At vi klarer å sammerbeide og ha en god tone sammen. Jeg setter utrolig stor pris på de, og det vet jeg at jenta vår gjør også. <3 Så lenge jenta mi har det fint har jeg det også fint <3

   

 • Publisert: 04.09.2017, 12:38
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Én kommentar

  Michelle

  04.09.2017 kl.20:42

  <3

  Ida Marie

  04.09.2017 kl.20:43

  Michelle: <3

  Skriv en ny kommentar

  hits