Ida Marie Munthe

On fleek

 • Publisert: 06.09.2017, 20:34
 • Kategori: Blogg
 • Jeg føler det er 100 år siden jeg hadde påfyll av vippe extensions, så idag var det bare helt fantastisk digg å få et fult sett med vipper igjen. Deilig å ha det klart før jeg reiser til Bergen. Gleder meg sånn at jeg nesten ikke klarer å sitte i ro! hehe! Jeg var så mye med Emie som jeg skal reise til før hun flyttet så føler et stort savn faktisk og gleder meg til å henge og bare ha en herlig husmorsferie i Bergen by sammen med bestevenninda mi. Isa Mathea skal til pappaen sin og michelle, det gleder hun seg til!:-) Er så lenge siden de har hatt henne nå pga bryllup, bryllupsreise osv så det er nesten som hun ikke tror på meg når jeg sier hun skal til pappaen sin. hehe! Men det blir nok bra! Isa til pappaen og jeg på husmorferie. Kan vel ikke klage då:-) Skal bli SÅ DIGG. hihi. Kommer nok til å blogge når jeg er der nede tenker jeg.

   

  Men over til vippene. Vippene tar jeg fortsatt hos frisør nr 12 på åkra/karmøy. Alltid like fornøyd og tror nesten det er høydepunktet med mnden, legge seg der og bare nyte å få superfine vipper.

   

  Er de ikke bare RÅLEKRE VEL!? Tenk å vokne opp hver eneste morgen med vipper on fleek. Seriously, thats the best feeling:-)

   

  Nå har jeg så mensensmerter at jeg snart tror jeg skal dø. Venter bare på at daten min skal komme med ibux til meg så håper jeg smertene gir seg litt. Vi skal bare ligge på sofaen å chillen lissm ... :-) kos!

  Ha en flott kveld videre da folkens:-)

 • Publisert: 06.09.2017, 20:34
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Én kommentar

  Charlotte

  06.09.2017 kl.20:38

  kjempefin ble du :)

  kose deg i hjembyen min :)

  Ida Marie

  06.09.2017 kl.20:41

  Charlotte: Tusen takk:-) Hehe det skal jeg!!

  Skriv en ny kommentar

  hits