Ida Marie Munthe

Dagens innkjøp

 • Publisert: 12.09.2017, 11:44
 • Kategori: Blogg
 • Dagens innkjøp idag ble D-Vitaminer, jern tabletter, tran og selvbruningsspray. Nå håper jeg virkelig at kroppen skal fyngere litt mer, jeg er så lei av å være sliten hele tiden. Jeg har jo fortalt dere om at jeg har brukt SUNSPA sin selvbruning en stund nå, men fant ut at jeg skulle gå tilbake til Loreal sin. Jeg har prøvd det meste nå av merker dior, St Tropez, Morris, Sunspa osv.. men jeg faller alltid tilbake til Loreal sin Sublime Bronze spray. Den har en veldig fin farge + det er den som har holdt seg lengst av alle de jeg har prøvd til nå. Så er jo prisen ikke så galen heller. Det er jo litt greit å finne en spray som jeg liker så godt til en så billige penge mtp jeg bruker selvbruning ca hele året. Jeg takler ikke å være bleik. Så jeg går faktisk god for å gi denne sprayen terningkast SEKS! Yas! Det er ikke verst dere.

   

  Nå ligger jeg på sofaen med Isa Mathea. Jeg har så vondt i magen at jeg har lyst til å legge meg ned å gråte. Før jeg fikk blodpropp kunne jeg hoppe over mensen så mange mnder jeg bare orket, men nå når jeg har spiral kan jeg ikke hoppe over en eneste mnd, og når det da kommer har jeg så ufattelig vondt. Jeg har proppet meg med ibux og paracett så håper det snart fynker. Godt lille er så glad i å se på barnetv så jeg ikke får så veldig dårlig samvittighet for å ikke aktivisere, selv om vi akkuratt har vert ute å syklet da. hehe:-) 

   

   

  Dagen idag aner jeg faktisk ikke hva vi skal bruke på .. kanskje tegne litt, se litt mer film og rydde og vaske soverommet til Isa. Jeg har jo enda ikke pakket ut av koffertene våre fra helgen, så det må jeg også gjøre. Jeg tenkte egentlig vi skulle reise på hyttetur denne uken, men det ble avlyst, så daaaa må vi finne på noe annet gøy å gjøre. Det er faktisk min siste uke fri før jeg starter i 100% jobb igjen. Spennende! Skal bli godt å føle seg frisk igjen, og heller gå videre etter alt som har skjedd meg i sommer. Håper jeg skal fint klare å jobbe, mtp jeg har operert inn en stent som ligger midt i bøyen i lysken, så jeg kjenner det godt når jeg bøyer meg ned. Men jeg tror nok det bare blir en vanesak egentlig. :-)

   

 • Publisert: 12.09.2017, 11:44
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Charlotte

  12.09.2017 kl.19:19

  Fine bilder :D

  Eg bruke også d vitamin :)

  Skriv en ny kommentar

  hits