Ida Marie Munthe

Noe vi kommer til å angre på

 • Publisert: 12.09.2017, 12:07
 • Kategori: Blogg
 • Vel.. 2017 og alt av bilder, filmer osv an legges ut på sosiale medier. Alle skjønne, ubeskrivelige gullkorn jeg har av Isa Mathea ute på facebook feks kommer nok en dag til å forsvinne, kanskje jeg bestemmer meg for å lage en ny fb om 8 år og ikke tenker på at da forsvinner alle bilder? Jeg har iallefall bestemt meg for å lage en mappe på pcen min med alle bilder jeg elsker, og disse skal jeg framkalle ved neste lønning og ha i albummer. Jeg elsker jo å se i albummer fra da jeg var liten, alt som har forandret seg og hvor søt jeg var som baby osvosvosv. Det vil jeg også at Isa Mathea skal kunne gjøre, se på bilder i album fra hun var liten, se alt det galne hun gjorde og se hvor ufattelig fin og søt hun var. Jeg tror veldig mange av oss har sluttet å fremkalle bilder nå i 2017 fordi vi har de jo lagret på datamaskinen, min sky osv. Men jeg tror nok at mye da blir glemt, så jeg skal iallefall fremkalle så jeg alltid har de.

   

  Okei.. VELDIG søt og sjarmerende når hun låg i ro da.. 6 mnd her! Liten klump!

   

  Men snuppa hadde jo kolikk.. så her er resultatet fra nyfødt til 10 uker. Hun fikk jo melk hele tiden for det var eneste gangen hun ikke gråt hull i ørene våres. Jeg kan ikke annett enn å skratt le av det bildet. TI uker dere. WOW.

  Så må jeg jo ikke glemme å dokumentere ønsket mitt om at hun skulle ha litt hår. Men så snart det gikk an ble det hale og hårklemme på 0.5 cm.

  Og jeg kommer jo heller til å glemme den gangen MAC leppestiften min fikk gjennomgå. Lite visste jeg om at sminken min skulle få gjennomgå HARDT i år etterpå også. Det er vel bare 1 mnd siden hun ødela ALT sminken min....

   

  Og dette herlige nugatti ansiktet.. asså.. er jo til å spise opp??

   

  Og dette øyeblikket da.. Bestemte meg for å ta en dysj.. kom ut til dette.. Heldigvis var det enkelt å få bort med støvsugeren.. Men det som skjedde sånn FEM minutter etterpå var at hun hadde fått tak i maling som hun fikk på.. Jeg husker jeg var så oppgidd at jeg ringte hjem gråtende til moren min liksom. Hun kom med engang og det ordnet seg heldigvis..

   

  Ja, på do må man jo lære seg å gå da? Doring, hva er det ?

   

  Hahahahaa eller dette.. jeg har en spray som kan sprayes på etterveksten så den går bort .. den hadde Isa Mathea fått tak i da å sprayet seg selv.. jeg skjønte ingenting når jeg såg henne.. hahaha det ser ut som fregner liksom! glemmer aldri det.

   

  Dette var sånn 1% med gullkorn. Jeg har mye mer på videoer. Videoer av henne som jeg virkelig ELSKER. <3  Gleder meg til det engang kommer sånn album du kan legge videoer inn i , akkuratt slik som de har på Harry Potter! haha! En vakker dag dere...

 • Publisert: 12.09.2017, 12:07
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits