Ida Marie Munthe

Ny hårfarge.

 • Publisert: 31.08.2017, 17:07
 • Kategori: Blogg
 • God dag folkens! Fredag og strax helg for meg og lille. Det skal bli godt (sier hun som har fri hver dag). Men det er noe med det her å slippe å stå opp for å komme seg i barnehagen. Det er sykt herlig å såve så lenge man vil for så å dra dynen ut i stuen for å se på film. Jeg har fått noen striper i håret mitt. Er så sykt fornøyd. Litt uvandt med en del korter hår, men satser på jeg blir vandt med det også. Jeg syns mitt ble litt for mørkt nå nettopp, så da måtte noen få striper til. Legger ved noen bilder av resultatet.

   

 • Publisert: 31.08.2017, 17:07
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Goodbye summer, hello autumn

 • Publisert: 31.08.2017, 10:49
 • Kategori: Blogg
 • WOW, jeg må bare få lov til å overskryte av den helt sinnsykt flotte sommeren vi har hatt her på karmøy. Jeg er skikkelig overlykkelig og fornøyd. Eller ikke. Shit for en dårlig sommer. Jeg føler vi ikke har hatt sommer i det hele tatt, selv om vi har hatt litt da. Men det var liksom bare 2-3 dager så høstvær igjen. Supertrist. Jeg kjenner at en tur til syden måtte bare vært helt amazing nå, men først må skatten betales ned. Det føles egentlig godt og si hadet til sommeren for denne gang da det eneste vi har gjort er å sjekke yr for å se hvilket vær det skal være dagen etter haha! Håper fortsatt vi får fine høst dager fremover da. Høsten er jo så veldig fin når solen viser seg. Men så er det jo sånn her "Etter sommeren løfter da", liksom "etter nyttår skal jeg blablabla" hehe!

   

  Det jeg skal bruke høsten min på er å ENDELIG begynne i jobb. Jeg gleder meg helt vilt til det og det er bare 18 dager igjen nå!! Wiii! Så skal jeg bli flinkere til å aktivisere Isa Mathea. Jeg syns det er så vanskelig og alltid måtte finne på nye ting da vi fort blir leie av det vi gjør. Gjerne ta noen turer i badehallen, nye lekeparker og kjøpe nye tegne saker osv. Jeg skal melde meg inn i treningssenter igjen, og det skal bli herlig. Jeg har aldri vert så tjukk som jeg er nå tror jeg.. utenom når jeg gikk gravid da. Heldigvis tar jeg like kjapt av i vekt om jeg legger på meg, så satser på høsten fikser opp i det! Føler meg optimistisk da egentlig som skal sykle frem og tilbake på jobb hver dag, hente i barnehagen, leke med lille for så å trene.. og alt dette før leggetid? hehe.. skal nok få det til! Det vi vil får vi til? er det ikke det man sier?. Jeg skal avslutte denne sommeren med en helgetur til Bergen til bestevenninden min, noe jeg gleder meg helt sykt til. Ikke denne helgen men neste. :-) skal ta masse bilder og dele med dere:-)

   

  Goodbye summer

 • Publisert: 31.08.2017, 10:49
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Vil ha, vil ha, vil ha

 • Publisert: 31.08.2017, 10:23
 • Kategori: Blogg
 • Det er så sykt dette samfunnet vi lever i egentlig. Føler på en måte at det er en mal om hvordan det skal se ut i husene våres. Hvordan vi skal stelle barnerommene i rosa og hvit eller blått og hvitt. Alt etter hvilket kjønn barnet er. Men det vi ikke tenker på er jo at om barna selv kunne fått valgt så hadde vi sett alle og en hver farge der inne med klovner, dinosaurer, dukker osv både til jenter og gutter. Det er ikke noe som heter jente og gutte leker, ungene de kan leke med hva de vil. Jeg selv har jo blitt bitt av interiør bassillen med å ha Isa Mathea sitt soverom hvitt og rosa... og det kun fordi JEG syns det er så fint. Men alle lekene hennes får hun velge selv, hun har alt fra biler til barbiedukker liksom. Stuen min føler jeg meg ikke fornøyd med, fordi når jeg scroller ned over instagram og ser hvor fint alle andre har det blir jeg sånn her "åå vil ha, vil ha, den vil jeg ha, den skal jeg ha". Men man kan jo ikke kjøpe alt man vil ha heller da..

   

  Det som jeg har lagt merke til er at om jeg kjøper meg noe er jeg DRIT fornøyd i 6 mnd, så vil jeg ha noe nytt. Jeg vet jo at jeg egentlig har det veldig fint hjemme hos meg, og er stort sett fornøyd, men aldri 100%. I helgen får jeg meg en ny sofa, og det gleder jeg meg sykt til. Lurer på hvor lang tid det tar før jeg ser på ny sofa igjen, men selvfølgelig ikke har råd til å kjøpe det. Må liksom bare sikle da. Jeg er den personen som blir sur fordi jeg ser et bilde av en stue som er så SYKT perfekt, og så bare finner jeg ut at ALT er av merke.. Sofa til 60 000 liksom! hahaha! Men .. hvorforrr.. jeg ville jo ha den sofaen!? jaja.. får scrolle meg ned videre da og se om jeg finner noe annet jeg kan fikse opp med i stuen min tenker jeg alltid da.

   

  Nå en periode skal jeg ta meg selv i nakken i og ikke si hele tiden ÅÅÅ DEN VIL JEG HA! Og heller sette pris på tingene jeg har! Lurt ida, lurt!  hehe...

   

  Jeg tipper 90 % av dere som leser er like meg som VIL HA. Enten det er klær, hobbygreier, sminke, elektronisk, interiør osv.  Am I right? Yes I am! hehe..

   

   

  Sjekk dette da. Isa Mathea sitt soverom. ALT er rosa. i den enden dere ikke ser har hun en rosa dukkevogn og et rosa lekekjøkken liksom. MEN oppi boksene sine har hun leker i alle slags farger. Den er jo ingen tvil om at JEG syns soverommet hennes er sykt lekkert da, men det hadde garantert ikke sett slik ut om hun fikk velge helt selv :-)  Husker når jeg var liten å fikk velge selv hadde jeg en sofa med rosa strekk laken over og limegrønn pynt og puter! haha syns det var SÅ stas og vennindene mine var bare så sjalu på meg! Det kan jeg forstå, for det var sykt fresht.. hehe :-)

 • Publisert: 31.08.2017, 10:23
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Jeg liker bare ting hvis de er rosa

 • Publisert: 30.08.2017, 13:58
 • Kategori: Blogg
 • Her en dag kom spontaniteten ut fra meg igjen. Jeg hater av og til å være så spontan som jeg alltid er. Jeg gjør mye jeg angrer på, men dette må være noe av det beste! Jeg hadde grå kalkmaling på veggene på kjøkkenet mitt, men syns ikke det var fint, ble så kjedelig. Så jeg bestemte meg for å kjøpe ny maling da. På sykkelturen bort til butikken bestemte jeg meg for ROSA. Og rosa ble det jaggu meg. Jeg er så fornøyd med fargen at jeg måtte også ta i gangen siden jeg hadde så mye malingsrester. Så WIPS hadde jeg gangen også rosa. Det er jaggu godt jeg bor alene og ikke med en mann, tror nok han hadde stoppet meg da om jeg sa jeg skulle male kjøkkenet rosa liksom! haha!

   

   

   

   

   

   

  hahaha en demonstron over hvor mye jeg faktisk ELSKER veggene mine!! Ble det ikke sykt fint vel?

 • Publisert: 30.08.2017, 13:58
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Et helvette er over

 • Publisert: 30.08.2017, 12:37
 • Kategori: Blogg
 • Jeg er ikke personen som kommer til å banne i bloggen min. Normalt sier jeg liksom bare lol, sakos osv! haha! Men historien jeg skal blogge om nå kler liksom ikke noe annet en overskriften "et helvette er over". 13 Juni ble jeg innlagt på sykehuset pga jeg hadde så vondt i magen og foten. De konkluderte med at jeg hadde nyrestein og fikk fjernet de med laser og tissed dem ut, og foten sa de at jeg bare hadde fått en strekk i. Jeg syns jo dette var veldig rart da smertene i foten kom over natten.. men etter å ha tenkt en stund har jo alle som har sovet med meg fortalt meg hvor urolig jeg er når jeg sover så det er kanskje mulig da at jeg har holdt på med noe turn greier og rett og slett fått en syk strekk. Jeg overnattet bare 1 natt før jeg ble sendt hjem mandagsmorgen. På onsdagskveld var smertene så uutholdlige at jeg ringte legevakten. Det tok vel legen på legevakten 2 min å finne ut at dette her var noe veldig alvorlig. Han sa det var blodpropp og at jeg måtte opp på sykehuset. Sykehuset kunne ikke ta imot meg pga plassmangel på akutt mottaket, så da måtte jeg sove hos foreldrene mine og kjøre med pappa tidelig om morningen neste morgen. Det ble tatt uendelig med blodprøver på meg, og til slutt kom det en lege som ville ha meg på et eget rom for å fortelle meg at jeg har en dyp blodpropp i lyssken. Jeg gråt så mye at jeg ikke fikk pusste og var helt i fra meg. JEG? BLODPROPP? WHAT?. Det kom flere leger inn og sykepleiere som prøvde og trøste meg, men det gikk ikke. Jeg var helt alene, ingen familie eller noe med meg. Det var så forferdelig husker jeg. Når jeg ringte til pappa for å fortelle dette gråt jeg så mye, men han fortalte meg at alt kom nok til å gå fint og at jeg var på sykehus og i gode hender.

   

  Når pappa var ferdig på jobb kom han på besøk til meg med snacks og blad. Det var godt å få snakket litt med han, da jeg følte meg så alene og så redd. Jeg fikk beskjed at jeg skulle operere og verst av alt ligge under kun lokalbedøvelse under hele operasjonen. Men først måtte jeg ligge på sykehuset da i 4 dager for å gå på noen blodfortynnende sprøyter før de kunne utføre operasjonen. Jeg hadde masse besøk av gode venninder som var der for meg, og sykepleierne var sykt kjekke med meg. Så fornøyd på avdelingen jeg låg på. Jeg hadde alenerom nesten hele oppholdet mitt på over 2 uker.

   

  Da operasjons dagen kom hadde jeg fått beskjed om at jeg skulle ligge på magen og de kom til å binde fast foten min og legge inn lokalbedøvelse. De skulle gå inn bak kneet mitt og inn i hovedåret og opp til lyssken. De skulle legge inn et langt rør som skulle sitte der i 2 døgn. Jeg havnet på intensiven disse to døgnene. Fortsatt venner på besøk for å få dagene mine til å gå! Jeg følte meg så heldig. Jeg fikk ikke lov til å røre på meg, ikke skifte liggestilling eller noen ting selv. Jeg spørte etter morfin hele tiden for å få til å sove å for å slutte å gråte. Jeg syns faktisk så ufattelig synd på meg selv der jeg låg haha! Heldigvis fikk jeg så mye morfin jeg ville og sov meg gjennom nesten hele oppholdet.

   

  Når jeg hadde ligget i 48 timer med dette røret inni blodåren min skulle jeg endelig få ta den ut. Jeg telte dager for når jeg skulle få reise hjem til jenta mi igjen. Jeg ble trillet ned og de ble tatt rønkten og bilder osv. Jeg såg de rynket på nesen og klødde seg i hodet, tårene de pipplet for jeg skjønte kjapt at dette ikke var som de ville, og jaggu hadde jeg rett. Kirurgen kom ut til meg og fortalte at resultatet ikke var som de hadde håpet, så jeg måtte gjennom en ny operasjon, nemlig operere inn en stent..

  Bilderesultat for stent

   

  For dere som ikke vet hvordan en stent ser ut ser dere den på bildet ovenfor her.. den dingsen der skulle de føre fra inn bak kneet og opp i blodåren min og opp til lysken da. Jeg gråt så SYKT. De spørte om jeg ville gjøre operasjonen nå eller om jeg ville opp på avdelingen å vente noen dager. Jeg sa de bare skulle gjøre det. Jeg fikk så mye morfin at alt er liksom helt tåkete for meg, men jeg husker godt at jeg gråt under hele operasjonen som tok over 1 time. Når jeg var ferdig måtte jeg tilbake til intensiven for å bli følgt med på hele tiden og fikk fortsatt ikke røre på meg. 24 timer etter operasjonen fikk jeg dra ut det røret jeg hadde i foten min, og det var så sykt digg. Jeg kunne røre på meg igjen og fikk lov til å gå på toalettet osv selv. Tidligere måtte jeg jo ha en sånn her tissepose. Helt jævlig faktisk. Og ble vasket, flyttet på osv. Tenker at jeg syns så SYKT synd på de som har det slik alltid. Jeg ble liggende på sykehuset i 5 dager etter dette også før jeg fikk reise hjem. Sleit med å gå den dagen moren min hentet meg med hjem. Husker vi gikk på kjøpesenter for hun skulle ha seg briller. Jeg klarte nesten ikke å gå, sette meg ned eller noe. Jeg var SYKT høy på morfin da jeg akkuratt hadde fått meg en god dose, og jeg svettet som en gris. haha! Dødsløye å tenke på at hun tok meg med egentlig, men jeg insisterte! haha!

   

  Nå har jo dagene og mndene gått da siden dette skjedde. Nemlig 76 dager siden jeg hadde min første operasjon. Jeg har vert på kontroller hele tiden og tatt blodprøve på blodprøve. Enda er ikke blodprøvene mine fine, men de tar seg godt av meg og jeg føler meg iallefall helt tip top og får leve et normalt liv igjen <3

   

   

  Så det eneste jeg skal være glad for nå er at jeg er i livet og at blodproppen ikke gikk lenger enn til lysken. Det kunne ha vert lungene, hjertet og hjernen liksom. Kjempe skummelt. Dette må være det jævligste og skumleste jeg har vært gjennom og unner ikke min verste fiende å gå gjennom det. Men nå idag kan jeg smile og glise fra øre til øre og slipper å kalle meg syk lenger <3

 • Publisert: 30.08.2017, 12:37
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Hvem er jeg?

 • Publisert: 30.08.2017, 12:02
 • Kategori: Blogg
 • Heisann hoppsann:-)

  De som kjenner meg fra før kommer nok vel bare til å le av meg nå som jeg har bestemt meg for å starte med ny blogg. Igjen. Jeg må vel bare innse det at jeg aldri må slutte. Jeg elsker å blogge, så skjønner ikke hvorfor jeg sletter hver gang jeg er lei. Tror jeg har lært nå at om jeg blir lei denne gang skal bare bloggen få stå stille, for jeg vet at jeg kommer tilbake en eller annen gang uansett. Grunnen til at jeg sluttet forrige gang nå var fordi jeg manglet inspirasjon, men jeg tenker at det er ikke så rart. Jeg fikk blodpropp og har vert sykemeldt i 76 dager nå. Det er liksom begrenset å finne ut hva jeg skal blogge om da.

   

  Men for dere som ikke kjenner meg så har jeg tidligere blogget under navnet immunthe. Mitt navn er Ida Marie, jeg nærmer meg halveis til 50 i alder og bor på en plass som heter Karmøy som ligger i Rogaland. Jeg er alenemamma til en jente som nærmer seg 3 år, og stortrives veldig i mammarollen. Jeg har min første dag om friskmeldt idag og det føles helt sinnsykt digg! Tenkte å skrive et innlegg om det etterpå. Jeg starter i jobb den 18 september og gleder meg helt sykt til det. Det skal bli sinnsykt digg med rutiner igjen. Det er lenge siden jeg har hatt det så det tenker jeg at ikke kan bli annet enn sykt bra.

   

  Fritiden min gjør jeg egentlig veldig lite. Jeg hater når folk spør meg om det spørsmålet på tinder.. liksom: Hva gjør du i fritiden? .. neeehh jeg er jo med venner da (som er naboen haha) og bruker en god del tid på datteren min. Når det er leggetid for datteren min er det strekk ut på sofaen for å gro alle seriene som finnes på netflix. Jeg er så lite kreativ i å finne på ting, spesielt om jeg må gjøre det hjemme når lille sover. Faren til jenta mi har henne annen hver helg og da er jeg nesten ikke hjemme i leiligheten engang. Er en stund siden han har hatt henne pga bryllup og bryllupsreise, men ikke denne helgen men helgen etter skal hun til han, og da skal jeg på husmorsferie til bestevenninden min som har flyttet til Bergen. Det skal bli så kos. Chill og kos da! Jeg som alltid sitter hjemme har nok sykt godt av å komme meg til en annen by en helg. Rett og slett :-) Jeg liker å fortelle at jeg elsker å trene, men sannheten er at jeg egentlig alltid ender opp som støttemedlem haha! Sykt kjipt. Jeg kommer liksom alltid inn i en periode der det eneste som svirrer i hodet mitt er trening, og så bare BAM da var jeg 5 kg mindre, da trenger jeg ikke trene mere, og så bare BAM 10 kg tyngre igjen! haha,men.. dere skjønner? dere vet jo hvor godt det er med mat og godteri eller? hehe..

   

  So yes, this is real this is me! Håper dere syns det er gøy jeg er tilbake da. Det er såå mange som kommenterer når jeg treffer de på butikken "ååå du MÅ starte å blogge igjen blabla", det syns jo jeg er kjempe morsomt. So here I am, once again! haha! 

   

  Håper dere alle sammen får en fin dag. Her skal jeg funna unna litt klesvask før jeg skal hente TO stykk små i barnehagen idag. Skal nemlig hente naboen sin gutt, altså min lille prins også idag <3

 • Publisert: 30.08.2017, 12:02
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ny blogg!

 • Publisert: 30.08.2017, 10:45
 • Kategori: Blogg
 • Velkommen til blogg.no! :)

  Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

  Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

  Bloggen
  Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

  Hashtags
  Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

  Andre nyttige sider
  Infobloggen: http://info.blogg.no/
  Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
  Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

  Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

  Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

   

  Vi håper du vil trives hos oss!

  hilsen teamet bak
  blogg.no

   

  blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

   

 • Publisert: 30.08.2017, 10:45
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • hits